De Nederlandse Opleidingsacademie 

werkt samen met...

Partners

De Nederlandse Opleidingsacademie vindt het belangrijk dat jij als deelnemer gedurende de training of opleiding de juiste trainer krijgt. Dit om de meest betekenisvolle en belevenisvolle training of opleiding te kunnen ervaren.


De Partners

Trainen en opleiden is een vak!

Advisum

Advisum is een bureau op de gebieden van accountancy, fiscaliteit en bedrijfskunde, welke de inhoudelijke expertise rol vervult voor een aantal opleidingen en trainingen voor de Nederlandse Opleidingsacademie.

Accountants voor de (non-profit)

Accountants voor de non-profit is een vakkundige en betrouwbare expert op de gebieden audit en assurance, risicomanagement en bestuursadvisering, specifiek voor de non-profit.

Marijke van Bemmel

Marijke van Bemmel heeft een zeer ruime ervaring bij allerlei soorten trainingen voor management tot werkvloer. Marijke blinkt uit in geloofwaardig spel en dit altijd ten dienste van het oefenen van de deelnemer.  Mensen verkrijgen inzichten en handvatten die toepasbaar zijn in de praktijk.

AHO consultancy

AHO Consultancy BV is een expertise bureau op het gebied van werkgelegenheidsvraagstukken en heeft jarenlange ervaring met het geven van training en coaching betreffende werkgerelateerde vraagstukken, zoals bijvoorbeeld communicatie en HR vraagstukken.

Talentscanner

Sfeer van invloed Omdat mensen uniek zijn biedt Talent Scanner unieke, persoonlijke tools en feedback. Tools die impact helpen vergroten. Die de focus leggen op talent en ontwikkeling.

United Sense

United Sense is al 30 jaar grondlegger van Duurzame Inzetbaarheid en realiseert de meest snelle omslag in Organisatie-cultuur. Wij maken de menselijk / mentale factor in rendement bewust, zichtbaar, meetbaar en bespreekbaar. Daarmee ontsluiten wij tussen de 10% en 45% – vaak voor management verborgen – Onbenut Vermogen vrij voor meer opbrengst tegen minder kosten.

Jouw succesverhaal

Jouw Succesverhaal helpt jou authentieke en inspirerende verhalen te vertellen. Zo realiseer jij je ambitie, maak je meer impact en breng je mensen moeiteloos in beweging. Mijn naam is Jarle Lourens, verhalenverteller in hart en nieren. Ik geloof dat iedereen impact kan maken. En dat elk succes begint met een goed verhaal. Als storyteller doe ik niets liever dan jou helpen successen te behalen door je te leren hoe je een goed verhaal vertelt. Verhalen veranderden mijn leven.

Marjolein Heyrmans

Marjolein Heyrmans ziet zichzelf als het “levend leermateriaal” om alle theorie die in een training voorbij komt, ook te oefenen en je te laten ervaren zodat deze manier je ook echt eigen wordt. Dit kan in een veilige omgeving doordat ze goed afstemt op de ander en ingaat op jouw leerdoel. Ze staat ten dienste van jouw leerproces en haar dag is geslaagd als jij met een succeservaring de deur uit gaat.

Concep(t)
tualisering

De kracht van de oprichters van Conceptualisering uit zich in een onuitputtelijke denktank en passie, waarbij vertaling naar de praktijk het ultieme doel is. Let wel, altijd onder de noemer duurzaam verbindend! Dankzij de brede ervaring van beiden binnen diverse sectoren en hun continue staat van nieuwsgierigheid, maakt dat zij in staat zijn een brug te slaan tussen idee en uitvoering.

Sfeer van invloed

De Nederlandse Opleidingsacademie werkt samen met Talentscanner. Voor diverse opleidingen en trainingen wordt gebruik gemaakt van de methodiek “Sfeer van Invloed”. Nieuwsgierig? Hieronder volgt een korte presentatie.

Scroll naar boven